Om Kakelhuset Karlskrona

30 år i branschen & anslutna till BKR

Vi utför renoveringar av badrum, företag, hus och hem på total entreprenad. Vi anlitas ofta som totalleverantör. Det innebär att vi som entreprenör tar hela ansvaret för entreprenaden, allt från installation av tätskikt, montering av kakel, måleri, el, VVS etcetera. Det är en utveckling som passar både byggherren/beställaren och oss. En enda entreprenör = en ansvarig. Enkelt och kostnadseffektivt.

Vi lagerför alltid minst 25 000 kvadratmeter kakel och klinkers i vår fysiska butik. Om ni besöker vår butik på Järavägen 8 i Karlskrona finner ni mer än 70 olika kakelmonteringar i miljöer och mer än 70 olika badrumsmöbler monterade, allt detta för att vi vill underlätta för er som kund att kunna hitta just det ni söker efter.

Vi är knutna till Byggkeramiska rådet (BKR), vilket för er som kund innebär att om ni anlitar oss för renovering av ert badrum så kommer renoveringen att utföras enligt gällande branschregler.

Vår idé har alltid varit att kunna erbjuda bra varor till bra priser och har genom åren arbetat fram ett bra samarbete med några av Europas största och mest väletablerade fabriker som leverantörer av vårt kakel och klinker. I stort sett allt material vi köper in kommer direkt från fabrikerna runt om i Europa och detta gör att vi kan hålla priser som vanligtvis är långt under vanliga butikspriser.

Gilla gärna vår facebooksida för ytterligare uppdateringar: www.facebook.com/kakelhusetkarlskrona

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close