Tjänster

Badrummet har i alla tider använts för rekreation och avslappning, varför inte göra detta i ett nykaklat badrum? Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och hjälper gärna dig att planera hur just du vill ha ditt nya badrum.
Vi utför renoveringar av badrum, företag, hus och hem på total entreprenad. Vi anlitas ofta som totalleverantör, vilket innebär att vi ansvarar för hela renoveringen. Vi tycker att det ska vara kul och enkelt att renovera.

Så kom in till oss på Järavägen eller kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Renovering

Vi är specialiserade inom badrumsrenovering och vanligtvis är vi klara med renoveringen inom 20 dagar om arbetet är ett normalstort badrum. För att underlätta för dig som kund erbjuder vi kostnadsfritt hembesök för att ta reda på vad det skulle kosta att renovera ditt badrum/annat rum i din bostad.
Vi är knutna till Byggkeramiska rådet (BKR), vilket för er som kund innebär att om ni anlitar oss för renovering av ert badrum så kommer renoveringen att utföras enligt gällande branschregler.

Vi lämnar givetvis garanti på utfört arbete.

Total-Entrepenad

Vi anlitas ofta som totalleverantör, vilket innebär att vi som entreprenör tar hela ansvaret för entreprenaden, allt från installation av tätskikt, montering av kakel, måleri, el, VVS etc. Det är en utveckling som passar både dig och oss. En enda entreprenör = en enda ansvarig, enkelt och kostnadseffektivt.

Plattsättning

Vi kan erbjuda allt inom plattsättningsentreprenader till exempel inom badrum, kök och tvättstugor men också större bad och bruksläggningar.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close