Renovering

Välkommen till KakelExpress – den ultimata destinationen för alla dina renoveringsbehov!

Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa din drömbostad. Oavsett om du vill uppdatera ditt badrum eller kök, har vi ett brett sortiment av kakel och badrumsinredningar för att passa din personliga stil och smak.

Men det är inte allt!

Vi är stolta över att meddela att vi öppnat vår nya butik på Blyvägen 2 i Karlskrona. I samband med detta lanserar vi också våra spännande samarbete med flera lokala byggföretag.

Så nu kan du inte bara hitta allt material du behöver på ett ställe, utan också få tillgång till de mest erfarna byggproffsen i området som kan hjälpa dig från planering till färdigställande. Vårt samarbete med dessa byggföretag garanterar att du får ett proffsigt resultat. De är experter på allt från installation till färdigställande, och vi arbetar aktivt för att se till att hela din renoveringsprocess är så smidig och stressfri som möjligt.

Så varför vänta? Kom in till vår butik idag för att hitta det perfekta materialet för ditt projekt och få personlig hjälp från vår kunniga personal.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömhem på ett enkelt och bekymmersfritt sätt. KakelExpress – din partner för en framgångsrik renovering!

Kika på vårt sortiment genom att klicka här

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close